TURKİYE BAROLAR BİRLİĞİ 6098 SAYILI YENİ BORCLAR KANUNU TANITIM TOPLANTISINI CANKIRI DA YAPTI
Tarih: 18.04.2011 23:00:00| Okunma Sayısı: 3405

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ 6098 SAYILI YENİ BORÇLAR KANUNU TANITIM TOPLANTISINI ÇANKIRI DA YAPTI
                                               Türkiye Barolar Birliği tarafından düzenlenen Yeni Borçlar Kanunu Tanıtım Toplantısı Baromuzun ev sahipliği ile 19.02.2011 tarihinde Çankırı Atatürk Kültür Ve Sanat Merkezinde gerçekleştirildi.                                   
                                   Türk Borçlar Kanunu Komisyon Başkanı ve İstanbul Ticaret Üniversitesi Medeni Hukuk Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nevzat Koç; Türk Borçlar Kanunu Komisyon Üyesi ve Marmara Üniversitesi Medeni Hukuk Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gökhan Antalya,   Türk Borçlar Kanunu Komisyon Üyesi ve Galatasaray Üniversitesi Medeni Hukuk Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Turgut Öz, Türk Borçlar Kanunu Komisyon Üyesi ve Başkent Üniversitesi Medeni Hukuk Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Mürsel Başgül ile Türk Borçlar Kanunu Komisyon Üyesi ve  Türkiye Barolar Birliği Başkan Yardımcısı Türk Borçlar Kanunu Komisyon Üyesi Avukat Talay Şenol ‘dan oluşan panelistler Yeni Borçlar Kanunu hakkında katılımcılara bilgi verdiler. 
                                               Baro Başkanımız Avukat İdris Şahin ve Türkiye Barolar Birliği Başkanı Avukat Vedat Ahsen Coşar’ın açılış konuşmalarının ardından başlayan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Vedat Ahsen COŞAR, T.B.B. Başkanlık Divanı Üyesi Av. Bera BESLER, T.B.B. Sayman Başkanlık Divanı Üyesi Av. Sitare SAĞSEN,  T.B.B. Yönetim Kurulu Üyesi Av. Kadri Necati MARKOÇ, T.B.B. Yönetim Kurulu Üyesi Av. M. Turgay BİLGE, panele İlimiz Valisi Şemsettin UZUN, İlimiz Millet Vekili Suat KINIKLIOĞLU, İlimiz Belediye Başkanı İrfan DİNÇ, Cumhuriyet Başsavcımız Vahit Kemal ESENGİN, Ağır Ceza Reisimiz İsmail SEZGİN, Sincan Cumhuriyet Başsavcısı Erkan BOYACI, Yargıtay Üyesi Sadık DEMİRCİOĞLU, Adalet Bakanlığı İş Yurtları Daire Başkanı İsmail KANTAŞ, HSYK Üyesi Av. Ali AYDIN, Kastamonu Barosu, Karabük Barosu, Çorum Barosu, Kahramanmaraş Barosu, Konya Barosu, Yozgat Barosu, Eskişehir Barosu, Afyonkarahisar Barosu, Aksaray Barosu, Sivas Barosu, Kırklareli Barosu, Gümüşhane Barosu, Tokat Barosu ve Düzce Barosu katıldı.
                                   Sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki oturum halinde gerçekleşip yoğun bir katılıma sahne olan ve oldukça aydınlatıcı ve verimli bir biçimde geçen panelin ardından TBB tarafından Baromuza tahsis edilen 2011 Model minibüsün anahtarları TBB Başkanı Avukat Vedat Ahsen Coşar tarafından Baro Başkanımız Avukat İdris Şahin’e teslim edildi. Daha sonra katılımcılara Tuz Mağarası ve Rıfkı Kamil Urga Araştırma Merkezi     gezdirilerek tanıtıldı. Tarihi çamaşırhanede yenilen akşam yemeğinin ardından Çankırı Yaren Evindeki yaren toplantısına misafir olan konuklarımız, buradan uğurlanarak memleketlerine yolcu edildi.
                                   Ülkemizin çeşitli şehirlerinden gelen meslektaşlarımız yapılan organizasyondan ve gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkürlerini sunarken, Çankırı’nın tarihi ve doğal güzelliklerine hayran kaldıklarını, Çankırı’ya gelirken böyle bir beklentilerinin bulunmadığını ve nedenle de son derecede şaşırdıklarını ifade ettiler.

                                  Çankırı Barosu olarak emeği geçen TBB Başkan ve Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleri ile çalışanlarına, ülkenin dört bir tarafından gelerek toplantımıza katılan tüm katılımcı ve meslektaşlarımıza, organizasyonda katkıları bulunan isimlerini sayamadığımız herkese teşekkür eder, saygılar sunarız.

ÇANKIRI BAROSU YÖNETİM KURULU

26.04.2024
AV. MUSTAFA DENİZ
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.