30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

26 Ağustos günü başlayan, 30 Ağustos’ta doruk noktasına ulaşan ve 9 Eylül’de hedefine ulaşan ulusal şahlanışımızın 97. yıl dönümünü bir kez daha gururla kutluyoruz.
Okuma Sayısı:106| Haber Tarihi:29.08.2019

RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Kırgınlıkların, dargınlıkların sonlandırıldığı, yerine gülümsemelerin, huzurun yaşandığı bu günlerin kalıcı olması en büyük dileğimizdir. Bayramın tadında geçmesi dileği ile tüm vatandaşlarımızın ve İslam aleminin Ramazan Bayramı nı yürekten kutluyorum.
Okuma Sayısı:182| Haber Tarihi:02.06.2019

19 MAYIS ATATÜRK’ Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Ulusal kurtuluş mücadelemizin ilk adımı olan ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından gençlere armağan edilen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. yıldönümünü eksilmeyen bir coşkuyla kutluyoruz.
Okuma Sayısı:193| Haber Tarihi:19.05.2019

52 BARODAN ORTAK AÇIKLAMA

Ankara’da faaliyette bulunan ve “ Düşünceye Özgürlük Girişimi “adıyla kendini tanıtan bir grubun 18 Mayıs 2019 günü Kızılay’da sözde “ Pontus Rum / Helen Soykırımının 100. Yılı “ iddiasıyla bir etkinlik düzenleyeceği hususu kamuoyuna yansımış bulunmaktadır.
Okuma Sayısı:231| Haber Tarihi:14.05.2019

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Türk milletinin asil geleceği, günümüz çocuklarının doğru görüşü ve o güçlü azmi ile büyük ve parlak olacaktır. Kurtuluş mücadelemizin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış günü olan 23 Nisan tarihi Türk milletinin gurur günüdür.
Okuma Sayısı:211| Haber Tarihi:22.04.2019

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİNİN 104. YILDÖNÜMÜ

"Çanakkale geçilmez" sözünün tarihe altın harflerle yazıldığı Çanakkale Destanının 104. Yılını kutlarken; Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş sürecinin temelini oluşturan, dünyanın kaderine ve tarihin seyrine yön veren bu eşsiz "KAHRAMANLIK DESTANI"nı canları ve kanları ile yazan başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.
Okuma Sayısı:249| Haber Tarihi:18.03.2019
20.09.2019