AVUKATLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Okuma Sayısı:83| Haber Tarihi:05.04.2018

İLETİŞİM YOLUYLA DOLANDIRICILIK

Polis yalnızca suçun oluşmasını bekleyen pasıf bir gözetleyici olmayıp toplumda koruyucu, düzenleyici ve caydırıcı görevleri proaktif bir anlayışla yerine getiren önemli bir ikna gücüdür.
Okuma Sayısı:183| Haber Tarihi:22.02.2018

BASIN AÇIKLAMASI

Türk Tabipler Birliğinin kabul etmediğimiz açıklamaları aleyhine oluşan toplumsal tepkinin içerisine bilinçli ve haksız olarak Türkiye Barolar Birliğinin de atılmak istenmesi sonucu, Sayın Cumhurbaşkanı partisinin grup toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada Türkiye Barolar Birliği’nden “TÜRKİYE” adının çıkarılması yolunda düzenleme yapılması için Bakanlar Kurulu’nu göreve çağırmıştır.
Okuma Sayısı:300| Haber Tarihi:08.02.2018

ATAMIZI SAYGIYLA ANIYORUZ

Gazi Mustafa Kemal' in en büyük arzusu Türkiye Cumhuriyetinin çağdaş uluslar düzeyine ulaşmasıydı.
Okuma Sayısı:471| Haber Tarihi:10.11.2017

CUMHURİYETİMİZİN 94. YILI KUTLU OLSUN

Türkiye Cumhuriyeti devleti 1921 Anayasasını 29 Ekim 1923 de Tashihen Tadil etmiş ve “Türkiye devleti hükümetinin şekli Cumhuriyettir” diyerek Cumhuriyeti ilan etmiştir.
Okuma Sayısı:442| Haber Tarihi:29.10.2017

KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Birlik ve beraberliğimizin güçlendiği, kardeşlik duygularımızın daha da pekiştiği, sevginin, hoşgörünün ve şefkatin arttığı müstesna günlerimizden biri olan Mübarek Kurban Bayramına bir kez daha erişmiş olmanın coşkusu ve heyecanı içindeyiz.
Okuma Sayısı:534| Haber Tarihi:31.08.2017
20.04.2018