ÇANKIRI

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
Tarih: 29.08.2016 | Okunma Sayısı: 835 | | |

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI BASIN AÇIKLAMASI

30 Ağustos, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kahramanlıklarıyla geleceğimizi, birlik ve beraberliğimizi bedeli ne olursa olsun canlarıyla destanlaştırdıkları bir zaferdir. O yüzden coşkusunu bugün bile yürekten yaşıyoruz.

Dünya tarihine damgasını vurmuş bu zaferin mirasçısı olarak bizler; ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Ayrıca ülkemizin birliğinin, bütünlüğünün ve kardeşliğinin zedelenmesine asla izin vermediğimizin de bilinmesini istiyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, 30 Ağustos Zafer Bayramı’ nızı kutlar, ay yıldızlı bayrağımız altında hür ve özgürce yaşamamızı kanları ve canları pahasına sağlayan başta Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunarız.

Av. Erkan KÖROĞLU

ÇANKIRI BAROSU BAŞKANI