TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ' NDEN BAROMUZA ZİYARET
Tarih: 13.05.2013 23:00:00| Okunma Sayısı: 2586

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANI AV. VEDAT AHSEN COŞAR’ DAN  BAROMUZA ZİYARET

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Vedat Ahsen Coşar, Türkiye Barolar Birliği Saymanı Av. Sitare SAĞSEN ve Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Av. Serhan ÖZBEK Çankırı Barosu Başkanı Av. Erkan KÖROĞLU, Yönetim Kurulumuz ve Türkiye Barolar Birliği Üst Kurul Delegelerimizi ziyaret etti.

Başkan Köroğlu Çankırı Barosu çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Birlik Başkanı Coşar Çankırı Barosunun çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, Baro başkanına ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

Yeni Adliye Binasında Çankırı Barosuna ait odaları gezerek çok beğendiğini bildiren Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. V. Ahsen COŞAR Yeni Adliye Binasının Çankırı Barosuna ve İlimize hayırlı olmasını ve uzun yıllar boyunca kullanılmasını temenni etti.

Çankırı Adliyesinde ki ziyaret sonrasında, Baro Yönetim Kurulumuz ve Türkiye Barolar Birliği üst kurul delegelerinin katılımıyla yemek düzenlendi. Yemekte özellikle ülke gündeminin birinci sırasında yer alan yeni Anayasa çalışmaları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu ve bu çalışmalarda Türkiye Barolar Birliği ve Baroların aktif rol alması gerektiği düşüncesi dile getirildi.

Ziyarette yerel ve Ulusal diğer güncel konular görüşüldü ve ziyaret karşılıklı iyi niyet temennileri ile son buldu.

 
 
 

02.05.2024
AV. MUSTAFA DENİZ
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.