KARADENİZ BAROLARI FUTBOL TURNUVASINDA 4. OLDUK
Tarih: 6.05.2013 23:00:00| Okunma Sayısı: 2712

Baromuz Futbol takımı, Samsun Barosunun ev sahipliğinde 1-5 Mayıs 2013 tarihleri arasında düzenlenen Karadeniz Baroları futbol turnuvasına katıldı.

 

            Turnuva Samsun Barosu Başkanı Nejat ANIL ve Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. V. Ahsen COŞAR’ ın açılış konuşması ile başladı.

 

            Gruplarda ilk maçında Sinop Barosu ile karşılaşan futbol takımımız karşılaşmayı 3-0 kazandı. ikinci maçında ise Rize Barosunu 5-2 mağlup etmeyi başaran futbol takımımız guruptan lider olarak çıkmayı başardı. Yarı final maçında ev sahibi Samsun Barosu ile karşılaşan futbol takımımız maçın ilk dakikasında öne geçmesine rağmen yaşamış olduğu sakatlık sorunları nedeniyle maçtan yenik ayrıldı.

 

            Yarı final maçını kaybeden takımımız 3. lük 4. lük maçında Samsun 19 Mayıs Stadyumunda turnuvanın güçlü takımlarından Çorum Barosu ile yapmış olduğu maçı 3-2 kaybederek 4. oldu.

 

            Turnuva boyunca başarılı bir grafik sergileyen Çankırı Barosu takımı sayesinde Samsun’ da Çankırı konuşulmuş, Çankırı adı en iyi şekilde temsil edilmiş olup Barolar arasında da diyalogun geliştirilmesi sağlanmıştır.
 
 
 
 

26.04.2024
AV. MUSTAFA DENİZ
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.