ÇANKIRI BAROSU BAŞKANLIĞI 5 NİSAN 2011 AVUKATLAR  GÜNÜ 
 BASIN  AÇIKLAMASI
  
                         Acısıyla tatlısıyla, eğrisiyle  doğrusuyla geçen bir yılın ardından yine bir Avukatlar Gününe ulaşmış  bulunmaktayız. 
                         Geçen bu  yıldan bu yana mesleki sorunların azaltılması ve meslektaşlarımızın hak ve  yetkilerinin iyileştirilmesi hususunda yapmış olduğumuz çalışmalarımız olmuş ve  somut sonuçlar elde edilmiş bulunmaktadır. Tabiî ki bunun çalışmaların yeterli  olduğu ve tüm sorunların çözüldüğü anlamını taşımamakla birlikte, Baromuzun da  etkili çalışmaları neticesinde kalem mevzuatında ve sosyal güvenlik alanlarında  atılan adımlar önemlidir.
                         Yine bu  süreçte TBB nezdinde yapılan çalışmalara etkin olarak katılınmış ve katkı  sağlanmıştır. Gerek mesleki  sorunların en aza indirilmesi, gerekse mesleğin onur ve saygınlığının  arttırılması yönündeki çalışmalarımız devam edecektir.         
                      Bu vesile ile değerli  meslektaşlarımızın Avukatlar Gününü en içten dileklerimizle kutlar, sağlık,   mutluluk ve başarılar dileriz.
 
                                                                          ÇANKIRI BAROSU YÖNETİM KURULU