ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ SAYIN A. İBRAHİM SAVAŞ BAROMUZU ZİYARET ETTİ.
Tarih: 18.08.2011 23:00:00| Okunma Sayısı: 2789

Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Sayın Ali İbrahim SAVAŞ Baro Başkanımız Av. Erkan KÖROĞLU’ nu makamında ziyaret ederek Baro Başkanı olmasından dolayı tebrik etti.

Ziyarette Rektör A. İbramim SAVAŞ Çankırı Karatekin Üniversitesi Hakkında bilgi verdi. Özellikle Uluyazı Kampüsündeki çalışmalar hakkında ayrıntılı açıklamalar yapan rektörümüz Üniversite için yapılan ve yapılacak fiziki ve ilmi yatırımlardan söz etti.

Baro Başkanımız Av. Erkan KÖROĞLU’ da Baro olarak her zaman Üniversitenin yanında olduklarını, genç bir Üniversite olan Karatekin Üniversitesinin çok kısa bir zamanda ülkemizde hak ettiği yere geldiğini ve daha iyi yerlere geleceğine inandığını belirterek özellikle Anadolu Kent ödülleri zirvesinde “Yılın en iyi Üniversitesi” seçilmesinden ziyadesi ile memnun kaldığını belirterek, Çankırı Baro Başkanı ve bir Çankırılı olarak Üniversitenin her alanda gelişmesinde gösterdikleri üstün gayret ve çalışmalardan ayrıca ziyaretlerinden dolayı Rektörümüz Sayın A. İbrahim SAVAŞ a teşekkür etti.

24.04.2024