BAŞIMIZ SAĞ OLSUN
Tarih: 14.07.2011 23:00:00| Okunma Sayısı: 4399

 

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN

   

            Güzel yurdumuzun gözbebeği Diyarbakırımız da, 14 Temmuz 2011 tarihinde , vatanın milletiyle bölünmez bütünlüğü sağlamak , bizlerin huzur ve güvenliğini temin etmek için gece gündüz canını ortaya koyan kahraman güvenlik güçlerimizden 13 yiğidimiz, kendilerini hangi isim altında adlandırırlarsa adlandırsınlar, bize göre beyinleri yıkanmış , insanlıktan nasiplerini almamış çapulcular tarafından şehit edilmişlerdir.

             Bizler Çankırı Barosu olarak vatanın bölünmez bütünlüğünü bozmaya yönelik bu hain saldırıyı nefretle kınıyor ve lanetliyoruz. Ayrıca bu tür saldırılarda akan şehit kanlarını zafer kabul ederek milletten aldıkları  yetkileri dahi yerinde yani mecliste kullanamayan aldıkları vekaletlere ihanet ederek sözde özerklik ilan eden ve kardeşler arasına nifak tohumları atmaya çalışan , siyasetçileri de protesto ediyoruz.

             Allah Büyük Türkiye Cumhuriyeti Devletinin birliğini ve dirliğini bozmasın diyor, şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.

 

                                                                                      Çankırı Barosu Yönetim Kurulu

20.04.2024
AV. MUSTAFA DENİZ
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.