19 MAYIS ATATÜRK’ Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
Tarih: 19.05.2017| Okunma Sayısı: 2168

Ulusal Kurtuluş Savaşı’nın başlangıç tarihi kabul edilen 19 Mayıs 1919; bağımsızlık ve özgürlük meşalesinin yakıldığı; Ulusumuza yakışır çağdaş, demokratik, laik, hukukun üstünlüğü ve insan haklarına dayalı çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin temelinin atıldığı gündür.

Büyük Önder’imiz; ‘fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür bir gençlik yetiştirmek’ ideali ile Cumhuriyetimizi gençlere emanet etmiştir. Bugün bu emanete her zamankinden daha çok sahip çıkmamız gereken koşulları yaşamaktayız. Atatürk’ün emanetine sahip çıkan Ulusumuz ve Türk Gençliği’ nin, Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatacağına inancımız tamdır.

Bu inanç ve kararlılık ile Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnet ve rahmetle anar; Atatürk’ün emanetine her koşulda sahip çıkan Türk Gençliğine minnettarlığımızı belirtir, Ulusumuzun 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Av. Erkan KÖROĞLU

ÇANKIRI BAROSU BAŞKANI