HAYAT AĞACI PROJESİ VE TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ ZİYARETİMİZ
Tarih: 22.12.2014 23:00:00| Okunma Sayısı: 3018

Türkiye Barolar Birliği’nin madde bağımlılığına karşı geliştirdiği “Hayat Ağacı Projesi” Av. Özdemir Özok Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıyla tanıtıldı. Toplantıya Baromuzu Temsilen Baro Başkanımız Av. Erkan KÖROĞLU, Başkan Yardımcımız Av. Ş. Ferhat UYSAL, Genel Sekreterimiz Av. Ali ERASLAN, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Mustafa TARHANACI, Av. Serdar KANTAR ve Türkiye Barolar Birliği Üst Kurul delegesi Av. Mustafa KARAGÜLLE katıldılar.

Düzenlenen Hayat Ağacı isimli proje toplantısında Avukatların madde bağımlılığına karşı savaş başlattığı ve bu projenin örnek bir proje olacağı vurgulandı.

Av. Erkan KÖROĞLU: "Türkiye Barolar Birliğimizin yoğun çabaları sonucu gençleri uyuşturucudan korumak için önemli bir adım atıldı. Artık 7 gün 24 saat boyunca 444 84 98 numaralı "Alo Hayat Ağacı" telefonu hizmet vermeye başladı.


Telefonun diğer ucunda konunun uzmanı bir avukat olacak. Sır tutma yükümlülüğü olan uzman avukat, evlatlarımızı uyuşturucuya bulaştırmamak, bulaşanları kurtarmak için çalışacak. Bunun yanı sıra 'Yaşamı Keşfet' isimli bir oyunla Türkiye genelinde gençlere ulaşılmaya çalışılacak. Bizler de Çankırı'da özellikle geçlere ve ailelerine uyuşturucuyla mücadele için bu hattı tanıtacağız. Bu oyunun da Çankırı'da sahnelenmesini sağlayacağız." Dedi

 

            Program sonrasında Yönetim Kurulumuz Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin FEYZİOĞLU ve Türkiye Barolar Birliği Disiplin Kurulu Üyelerini ziyaret ettiler. Ziyarete Türkiye Barolar Birliği Disiplin Kurulu Üyesi ve Baromuz Avukatlarından Av. Dilaver ERDOĞAN’ da eşlik etti. Ziyarette Avukatlık Mesleği ve Ülke sorunlarına ilişkin değerlendirmeler yapıldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

24.04.2024
AV. MUSTAFA DENİZ
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.