29 EKMİM CUMHURİYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
Tarih: 27.10.2013 22:00:00| Okunma Sayısı: 2160

Ülkemizin hükümet şeklini belirleyen ’ Cumhuriyetin’ ilanının 90. Yılını kutluyoruz. Büyük bir ressamın yarım bıraktığı bir resim gibi karşımızda duran Cumhuriyeti anlamak ve içselleştirmek bu Ülkede yaşayan her yurttaşın birinci ve öncelikli görevi olmalıdır. Resmin geri kalan kısmını aslına uygun olarak çizebilmek için hafızamıza sahip çıkmalı, Cumhuriyetin bu ülkede yaşayan herkese eşit yurttaşlık hakkı verdiğini unutmamalıyız. Cumhuriyeti Unutmak , bilgisizliğe, Bilgisizlik Belirsizliğe ve bu belirsizlikte Cumhuriyeti nereye gideceği belli olmayan bir değişime götürecektir.

Tüm halkımızın Cumhuriyet bayramını kutluyor. Başta M. Kemal Atatürk ve Silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.

Av. Erkan KÖROĞLU
                                                                                             ÇANKIRI BAROSU BAŞKANI