BAROMUZDAN TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİNE ZİYARET
Tarih: 21.01.2013 22:00:00| Okunma Sayısı: 2867

BAROMUZDAN TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİNE ZİYARET

Baro Başkanımız Av.Erkan KÖROĞLU, Başkan Yardımcımız Av. Ş. Ferhat UYSAL, Genel Sekreterimiz Av.Ali ERASLAN, Saymanımız Av. Ş. Sami YILDIRIM, yönetim kurulu üyelerimiz Av. B. Çiğdem BİLİCİ, Av. Mustafa TARHANACI ve Av. Melih KAPUSUZ TBB Başkanı Av.Vedat AHSEN COŞAR'a makamında nezaket ziyaretinde bulunarak bir süre görüştü.

Görüşmede, Baro Başkanımız Av.Erkan KÖROĞLU, göreve gelmeleri sebebiyle TBB Başkanına nezaket ziyaretinde bulunduklarını, İlimizde meslektaşlarımızın faydalanabileceği bir Avukat Evi yapımı, meslek sorunları, Güncel Hukuki konular ve Savunmanın geniş çaplı sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulunduklarını belirterek, ziyaretin bu yönüyle önemine dikkat çekerken, TBB Başkanı Av. Vedat AHSEN COŞAR'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, seçilmiş oldukları görevler nedeniyle başkan ve yönetim kurulu üyelerimizi tebrik etti. Önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalarda Çankırı Barosunun yanında olduklarını belirtti.

29.03.2024