CUMHURİYETİMİZİN 97. YILI KUTLU OLSUN
Tarih: 28.10.2020| Okunma Sayısı: 808

Gururla kutladığımız Cumhuriyetimizin 97. Kuruluş yıldönümünde, şehitlerimizin kanlarıyla sulanan vatan topraklarının bütünlüğünü ve Atatürk’ün Türk gençliğine ve Türk milletine en büyük emaneti olan Cumhuriyeti ve Cumhuriyetin tüm kurumlarını, birlik ve beraberlik içinde korumanın azmi ve kararlılığı içindeyiz.

               Çağdaş, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan ülkemizi, Atatürk’ün gösterdiği hedefe taşıyabilmek ve bu çizgiden kopmadan, ülke kalkınmasını sağlamanın yolunun, O’nun ilke ve inkılaplarının ışığında çok çalışmaktan, birlik ve beraberliğimizi korumaktan geçtiğini biliyoruz.

                  Ülkemiz insanlarının çağdaş dünya ile bütünleşmesinin ve uygarlığın tüm nimetlerinden en üst düzeyde yararlanmasının da, yine Cumhuriyet şemsiyesi altında kenetlenerek çok çalışmaktan geçtiğinin bilincindeyiz.

                  Bu duygularla, Cumhuriyet coşkusu içinde, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 97.yılını, cumhuriyet coşkusunu yüreğinde yaşayan herkesle birlikte kutluyor ve bayramınız kutlu olsun diyoruz.

 

                                                                                                      Av. Erkan KÖROĞLU

                                                                                              ÇANKIRI BAROSU BAŞKANI

24.04.2024
AV. MUSTAFA DENİZ
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.