23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN
Tarih: 22.04.2019| Okunma Sayısı: 2585

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

 

 

Türk milletinin asil geleceği, günümüz çocuklarının doğru görüşü ve o güçlü azmi ile büyük ve parlak olacaktır. Kurtuluş mücadelemizin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış günü olan 23 Nisan tarihi Türk milletinin gurur günüdür.

              Aynı zamanda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, bu kutlu günü çocuklarımıza armağan etmiştir. Toplumları güçlendiren, geleceğe emin adımlarla yürüten olgu huzur, barış, bir arada yaşama arzu ve kararlılığı ve en önemlisi de adalettir. Adaletin olmadığı bir ülkeden huzur, barış ve bir arada yaşama arzu ve kararlılığının olmayacağı da tabiidir.

                        Çocuklar ülkenin geleceğini ileriye taşıyacağına olan inancımız ve güvenimiz tamdır. Bizler eğitime öncelik vererek çocuklarımızın bilinçli birer birey olarak topluma kazandırmayı hedeflemeliyiz.

                Hukukun üstünlüğü ve adaletin egemen olduğu bir ülke ve dünya özlemiyle, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ulusal kurutuş savaşımızın kahramanlarını ve Türk milletinin refahı için kanlarını akıtan tüm askerlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, bütün milletimizin ve özellikle çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.

 

 

                                                                                                                Av. Erkan KÖROĞLU

                                                                                                          ÇANKIRI BAROSU BAŞKANI

28.03.2024
AV. MUSTAFA DENİZ
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.