BAROMUZDAN ADALET BAKANI SADULLAH ERGİN’ E ZİYARET
Tarih: 4.10.2011 23:00:00| Okunma Sayısı: 4178


BAROMUZDAN ADALET BAKANI SADULLAH ERGİN’ E  ZİYARET

             Baromuz, Adalet Bakanımız Sayın Sadullah ERGİN i ziyaret etti. Baro Başkanımız Av. Erkan KÖROĞLU ve beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Lütfi ERSOY, Av. Serdar KANTAR, Av. Muhammet Rüştü AY Adalet Bakanımız Sayın Sadullah ERGİN e ziyarette bulundu. Ziyarete İlimiz Milletvekili Av. İdris ŞAHİN de iştirak etti. Baro Başkanımız Çankırı Adliyesi taşınma süreci ve diğer hukuksal konulara değindi samimi bir havada geçen görüşmede Baro Başkanımız tarafından Adalet Bakanımız Sadullah ERGİN’ e Çankırı Belediyesince tasarlanan Ahi Bebek Mahi Bebek ile Ebru çalışması hediye edildi.

             Baro Başkanımız Av. Erkan KÖROĞLU Adalet Bakanı Sayın Sadullah ERGİN’ e Adalet Bakanlığının Çankırı ya kazandırdığı yeni Adliye binası için teşekkür ederek bundan sonraki çalışmalarında Sayın Bakana başarılar diledi.

             Adalet Bakanı Sayın Sadullah ERGİN şahsının ve Bakanlığının Çankırı ya olan ilgi ve sevgisini dile getirerek Baro Başkanımız Av. Erkan KÖROĞLU, Yönetim Kurulumuz ve İlimiz Milletvekili Av. İdris ŞAHİN’ e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.
 
 
 

16.04.2024
AV. MUSTAFA DENİZ
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.